onsdag 8. september 2010

Fiskeboller i karrisaus

Vi er veldig glad i fiskeboller her i huset og er en god favoritt til tider.
Lager hvitsausen selv : 100/150 g smør. 6 ss med hvetemel og melk.
Smelt smøret og visp melet godt inn i smøret. Så spe på med melka til den er tykk etter ønske (er rimelig tykk her i huset)
Bruker av og til stekt bacon og løk i sammen med fiskebollene i sausen setter litt ekstra smak ja:)
Karri har du i sausen før fiskebollene etter egen smak og behag:)
Vi bruker gullrøtter og potet til.
name nam:)






2 kommentarer:

  1. Så flott blogg, her kan jeg jo få mange mattips:-)
    Kommer til å stikke innom her innimellom, og har lagt deg til blogglisten min. Håper det er ok?
    Ha en flott søndag!

    SvarSlett
  2. Det er helt i orden du :) bare fint å kunne helpe til:)

    SvarSlett